Kesäyliopiston kurssilla tässä kolme iltaa vietän. Töiden jälkeen suoraan kurssille ja kotiin sitten hiukka ennen yhdeksää. Antti hoitelee Mûmakin iltapäivälenkin. Paljon en siis runoile tai kuvaile tässä. Muutenkin väsyttää taas vaihteeksi. Päättämätön

Mûmak on vähän kitsaasti syönyt. Herkkuja en sille rupea tarjoilemaan. En periaatteestakaan mihinkään herkkulinjalle ryhtyisi ja kun tässä on vielä kyseessä lunnikoira, niin sitä suuremmalla syyllä pidetään suht tiukkaa ruokavaliota. Nuo perheen eläinlääkäritaimet ovat kuitenkin sen verran aktiivisesti määrittäneet Mûmakin kylkiluiden näkyvyyttä jollain ihme numeroasteikolla, että ajattelin jotain tehdä syömisen lisäämiseksi. Niinpä sitten tänä aamuna ja iltana tein tilkan hyvin laihaa kasvislientä ja kaadoin sitä kuivanappuloille. Johan upposi. Yllättynyt Kostutetut nappulat hävisivät alta aikayksikön. Nyt illalla jopa söi ensin nappulaseosta ja sitten vasta jogurtit. Katsotaan, miten jatkossa. Voi nimittäin olla, että uutuudenviehätys katoaa hetkessä ja nirsoilu palaa.

1276024543_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamutaivas tässä. Aamu oli lähes kylmä. Takin laitoin minäkin päälle. Päivälläkin oli kolea tuuli, mutta iltaa kohti aurinko lämmitti. Viikonlopuksi sateita lupailevat. Minun pitäisi palstalla puuhastella. Nähdään sitten.