Henu oli ostanut liput tosi hienoon leffaan.

http://www.filminfocus.com/focusfeatures/film/9/splash/

Tykkäsin kovasti. Tuli hyvä mieli. Hymy

Muutenhan tämä olikin sellainen peruspäivä. Aamulenkit ja hätäinen aamukahvi. Olen nyt parina päivänä ottanut toisen kupin termariin ja lukenut Hesarin vasta töissä päivällä kahvin kera. Onhan se vähän hermostuttavaa, mutta näin säästän aamuisin aikaa. Mûmakin kanssa kuitenkin tehdään peruslenkki, vaikka tarkoitus oli vähän sitä pitentää.

Töiden jälkeen taas lenkki, ruoka ja leffaan. Minä leffaan. Mûmak kotiin. Mûmak oli sitten taas sisustanut sekä päivällä että minun leffaillessa. Alimman hyllyn kirjat työnsin nyt taemmas, jos se vaikka auttaisi. Tänään oli jo viittä kirjaa pureskeltu. Söisi edes ensin yhden kokonaan, eikä maistelisi kaikkia. Toisaalta tässä on se hyvä puoli, että kirjahyllyyn tulee tilaa. Minullahan on ikuinen pula kirjahyllytilasta.Kieli ulkona

Mûmak pissaa edelleen tuohon eteisen lattialle, joko lehdelle, jos siinä on lehti, tai lattialle, jos lehteä ei ole. Jalkaa nosti ulkona taas pari kertaa. Kuljin kamera kädessä koko ajan, että saisin kuvatuksi kyseisen tapahtuman. Ei onnistunut nytkään.