Lunnikoirafoorumilta tämän löysin ja pakkohan se on laittaa jakeluun

http://www.koirarodut.org/lundehund

Koiranrotu Lunnikoira on ajavat ja jäljestävät koirat ja se on vailla metsästykseen koira. Jäljestävät koirat ei tarvitse nopeutta ja ketteryyttä, että sighthounds kuin ne vain metsästää jonka tuoksu.

Lunnikoira on vain harvoille ja valituille, että koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki älykäs koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Lunnikoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Lunnikoira on erittäin ongelmallista mullan edes kokenut koira käsittelijät. Koiranrotu ei ole enempää vastaanottavainen kuin samanlaisia koirarodut. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule kantaa. Koiranrotu on kohtalainen tarvetta juokseva.

Koirat voidaan epäillä muukalaiset. Ne ovat pää friendly muiden koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Niillä ei ole vaistoista to kopsu, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta enimmäkseen ei liikaa.. Vaikka Lunnikoira voivat elää erittäin kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän rotu. Tämä rotu syntyi elää jäätymiselle ja voivat elää ulkopuolella ympäri vuoden. Tämän koiran rotu on yksi leikkisä kaikista rotu. Jos annetaan mahdollisuus, he Haluan pelata koko päivän. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä ne on hekuma vaeltamaan osaksi tuntematon. Ne eivät ole erittäin todettu, että kotiin yksin.

Alkuperäinen maa: tämän koiran rotu on Norja.

Ryhmittymän ja Lunnikoira: Lunnikoira on kuulumattomat että FCI kirja. Koiranrotu on tunnustettu kohdassa « (5. 1) että ryhmittymän «Pystykorvat ja alkukantaiset koirat». FCI ID lunnikoira on 265 ja se liitetään kirja 1999-03-12. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Miscellaneous Class». United Kennel Club hyväksyy koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Lunnikoira Tilalle terveys: Valitettavasti, ne saada uhkaavaa terveyteen liittyvissä asioissa. Lisäksi niillä voi olla terveyteen liittyvissä asioissa kuten severe intestinal problems.

Koirat ruumiinrakenne: Koirat saa yhtä korkeita kuin 0 on 0 inches pitkä. Nartut saa 0 on 0 inches. Koirat saada raskaampaa kuin 0 on 0 pounds. Nartut kasvaa jopa 0 on 0 pounds.

Ja lunnikoira omistaa mitätön pystyyn korville. Jalat on pää of average pituus. Lunnikoira elin on suhteellisen keskimääräinen. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on kohtalainen pitkä Sen coat on lyhyt.

Tytäryhtiö tietoa noin ja lunnikoira: Koiranrotu enimmäkseen erittäin ongelmallista on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tytäryhtiö nimet koiranrotu on Norsk Lundehund, and Tiny Viking dog.

Lunnikoira pics

Lunnikoira Lunnikoira