Aamulla jostain syystä heräsin neljältä. Vähän aikaa pyöriskelin ja sitten nousin ylös. Tehtiin kunnon lenkki, join aamukahvit ja kävelin töihin. Olin hyvissä ajoin. Kieli ulkona Hirveästi väsytti koko päivän, mutta sitkeästi vain roikuin töissä. Välillä ajattelin, että lähden kotiin nukkumaan kesken päivän, mutta enpä sitten kuitenkaan. Illalla piti vielä käydä keskustassa yhtä ihmistä tapaamassa ja pitkällä lenkillä myös. Joten ei ole tullut sitten nukuttua aamuneljän jälkeen. Mutta eiköhän tässä kohta nukuta hyvin.

Mûmak oli onnessaan, kun annoin sen välillä juosta tömistää vapaana. Oltiin menossa koirapuistoon, mutta sinne ei oikein mahtunut, joten käveltiin pimeän metsän halki peltoteille. Metsässä Mûmak pysytteli välillä tosi lähellä minua.Nauru Mutta valoisammilla paikoilla juoksi sitten senkin edestä.

Kotona piti delfiiniä koko ajan mukanaan. Muuten ihan hyvä juttu, mutta jossain vaiheessa Mûmak on oppinut noita karvaleluja nyppimään etuhampaillaan kaljuksi. Epäilen, että se nieleskelee nyppimänsä nukan, mikä ehkä ei ole kovin terveellistä isompina määrinä.

1258401144_img-d41d8cd98f00b204e9800998e