Aamulla piti oikein miettiä, mitä sitä tekis. Päätin sitten pitkällisen aamukahvin jälkeen lähteä pikaisesti käymään kasvimaalla. Kuten arvata voi, se pikaisesti kesti useamman tunnin ja kaikki muut hommat jäivät hunningolle. Nyt on uusi pohdinta. Pitäisi tehdä kaikenlaista, kun kerran olen huomenissa kutsunut ihmisiä vappumunkkeja syömään. Mutta tekisi mieli vähän huilia. Aamulla toki ehtisin, mutta jos on kaunis ilma, voisin mennä jatkamaan maan muokkausta.

Kävi sen verran hassusti, että heti, kun yritin eka kuvaa ottaa, kamera ilmoitti akun olevan loppu. Niinpä ei ole meidän palstasessiosta kuvia. Ruuvisysteemi toimi erittäin hyvin. Tokihan Mûmak tallasi kaikkea mahdollista ja kietoi nauhan marjapensaiden ympäri, mutta ei se haittaa, kun vain pysyy omalla tontilla. Minulle tuo viljely ei ole niin hirveän tärkeää. Kyllä minä käänsin ja kitkin ja istutin ja tasoitin. Mûmak kaivoi syviä onkaloita, piilotteli luitaan ja keppejä ja yritti kaivaa irti minun istuttamia juttuja. Hyvin meillä yhteistyö pelaa. Molemmille riittää puuhaa.

Siivoukset sitten jäi edelleen hunningolle puhumattakaan, että olisin  ehtinyt mitään kokata. Huomenna sitten. Illansuussa käytiin vielä Ennin luona pikaisesti. Nyt kamerakin oli jo akullinen.

1272649613_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mini siinä moikkaa Mûmakia.

1272649415_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Enni lempipuuhassaan eli koiraa taluttamassa.