Mûmak vastaa kotikennelinsä http://lunnina.vuodatus.net/ haasteeseen ja haastaa mukaan porokoira Martan http://martusiin.vuodatus.net/, mäyräkoira Párekin http://parekista.vuodatus.net/, lunnikoira Nemon ja shetlanninlammaskoira Uskon http://hassutassu.weebly.com/index.html sekä seropi Mimin http://minz2.vuodatus.net/.

Etsi kaunein talvikuva mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle joilla on blogi.

Mûmakin ensimmäinen talvihan oli tämä hieno luminen talvitalvi. Kauneimman kuvan valinta on vaikeaa, koska tällä talvenrakastaja koiralla oli niin paljon hienoja hetkiä. Mutta valitaan tämä rauhallinen tunnelma uuden vuoden aatolta. Minusta Mûmak on tässä luontevan tyytyväinen oloonsa keskellä lumihankea melko kipakassa pakkassäässä. Meidän piti mennä kyläilemään, mutta jouduimmekin jäämään kotiin. Päätin viedä Mûmakin sitten pitemmälle lenkille, koska tässä vaiheessa se oli jo tottunut kylmyyteen. Oli mukava kahlailla lumessa ja katsella Mûmakin leikkimistä. Tässä vaiheessa oli jo oltu niin pitkään ulkona, että myös Mûmak oli rauhoittunut riehumisistaan. Katselimme vain maisemia ja nautiskelimme.

1267808346_img-d41d8cd98f00b204e9800998e