Nukuttiin aamulla yhdeksään, kun oli aamuyöstä valvottu. Naapurit kävivät jotain keskinäistä keskustelua. Yksi hakkasi raivokkaasti pattereita ja toinen koputteli jotain muuta. Kehittävä tapa keskustella. Minulle se koputtelu ei kuulu ellen ole valveilla, mutta siihen pattereiden hakkaamiseen kyllä heräsin.

Mukava ilma lenkeillä. Aamulla sateli lunta ja illalla oli pikkupakkanen. Lenkkeiltiinkin ihan mukavasti. Minä olin muutaman tunnin Itiksessä shoppailemassa. Pitäisi jotain vaatteita varmaan saada ostetuksi, takkia ja muuta sellaista. Tänään vain pari teepaitaa tarttui mukaan. Ja Mûmakille taas uusi flexi. Tuossa pari päivää sitten puri edellisen aivan uuden hihnan melkein poikki ihan vain ohimennen hissiä odotellessa. Ei siihen hihnaan enää oikein uskalla luottaa. Joten uusi flexi vain taas. Ja ostin vähän isomman nallenkin. On nyt pehmoja, mitä riepottaa. Kettutytön häntä onkin jo lähtenyt omille teilleen.

1261938689_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muuta mainittavaa ei ole saatu aikaan. Minulla on jonkinlainen tarmottomuuskausi meneillään. On tainnut kestää jo kuukausia, ellei peräti vuosia. Päättämätön Mutta vielä tästä noustaan.