Mûmak sai tänään ihania ruusuja tuliaisiksi vieraaltaan. Pakko laittaa tähän kuva. Hymy

1243538496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aiemmin Mûmak on ärhennellyt lähinnä leluille, kiville, seinille ja nurkille, mutta tänään se yritteli komentaa jo minuakin. Toistaiseksi en kiinnittänyt siihen mitään huomiota, kun onhan se vielä niin pieni. Hymy Mutta jos moinen toiminta jatkuu, siihen on pakko ruveta reagoimaan. Tänään se haukkui, 'nosta syliin' ja 'anna mulla kans', mutta jätti sikseen, kun tulosta ei tullut. Toivottavasti ei jatkossa yritä moista. Mutta onhan näitä hätätilakonsteja, jos komentaminen ei auta. Vesipyssy se viimeisin ja aina toimiva. Cool Näin kerrostalossa kun asutaan, haukkumista ei vain voi suvaita. No, tämänpäiväinen oli vain yrittelyä, joten ehkä sen kummempia konsteja ei tarvita.

Tyhjä iso cocispullo on perinteisesti se koirien lempilelu ja Mûmak myös ymmärtää sen päälle. Antoi oikein kunnon näytöksen tänään, kun oli vieraita. Ilmeisesti tuollainen muovipullo on kiva, kun se on kevyt, liikkuu hyvin, eikä jää jumiin nurkkiin. Suosittelen kaikille pentukoiran omistajille. Nauru Siitä leikistä ei kyllä mitään kuvia tullut. Jossain saattoi aavistus hännänpäästä näkyä, mutta ei muuta. Ei pärjää minun reaktionopeuteni pennulle. Eikä kyllä kamerankaan. Silmänisku

Toinen tämän päivän lemppari oli siankorva, jonka ostin kaupassa käydessäni. Hellittämättömällä sitkeydellä Mûmak jaksoi sitä jäystää vaikkei mitään irti saanutkaan. Mutta kyllähän siinä nurkka vähän pehmeni ja varmaan ajan mittaan koko korva katoaa.

1243538189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja Mûmakin itsensä korvista alkaa toinenkin pikkuhiljaa kohota. Kohta minulla on täällä pystykorva.Hymy