Peruspäivä. Ei ihmeempiä kohokohtia. Olohuoneen maton kävin pesemässä. Tämän jälkeen on vielä eteisen kurankerääjä pesemättä. Tosin, kun kävin kuivaushuoneessa kokeilemassa, onko matto jo kuiva, siellä selvästi haisi pissa. Huuto Kyllä minä hinkkasin ja huuhtelin, mutta en ilmeisesti tarpeeksi. Kaikki läiskät ja tahrat kyllä olivat poissa, mutta se haju... Ajattelin kuitenkin laittaa maton jossain vaiheessa lattialle ellei se haise aamulla, kun on kuiva. Siihen kyllä varmaan vielä jotain pääsee lirahtamaan. Ei tuo Mûmak kovin vakavasti suhtaudu vielä sisäsiisteyteen. Kakathan tulee ulos, ellen ihan kohtuuttomia pidä koiraparkaa sisällä. Mutta pissaliruja tulee sisälle myös. Tosin nykyisin oikein ajatuksen kanssa tähtää paperille. Asettuu keskelle paperia ja vielä kurkistaa, että osuuhan se nyt paperille. Olen vähentänyt yhden sivun levyiseen alaan tuon paperin. Työpäiviksi jätän isomman alueen. Ja onhan siinä sitä paksuutta imemässä kosteutta aika paljon. Mutta vähän alan tosissaan olla kyllästynyt tähän lirutteluun.

Niin, ja Mûmak söi tänään mäntysuopaa. Palasuovalla pesin maton. Mûmak oli jostain kaivanut sen mäntysuovan ja jyrsinyt sitä. Ei kyllä kovin paljon, joten ei ilmeisesti ollut kovin hyvää. Mutta jotain kuitenkin. En ruvennut sen kummempiin toimenpiteisiin. Toivottavasti ei sairastu. Tuonne se kellahti tyttöystävänsä viereen. 

1251398193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kohtelee suorastaan raivokkaasti välillä tuota tyttöystäväänsä. Ikäänkuin vihapäissään viskelee ja ravistelee sitä. Mutta sitten iskee taas ikävä ja on päästävä sen viereen. Molemmat ovat ilmeisesti nukahtaneet, joten voidaan ruveta odottamaan perjantaita.

1251398262_img-d41d8cd98f00b204e9800998e